Onze diensten

Complete dak renovatie 

Dakrenovatie tijdig laten uitvoeren is van groot belang. Het dak vormt namelijk een heel belangrijk onderdeel van uw woning. Problemen aan het dak zullen op den duur voor een aantasting van uw wooncomfort zorgen. Stel een dakrenovatie daarom nooit uit en pak het probleem direct aan. Zo voorkomt u (ergere) lekkages en onnodig hoge kosten.  


Neem contact met ons op over dakrenovatie prijzen en krijg alle dakrenovatie kosten op een rijtje. Voor een concrete prijsopgave voor uw situatie zullen wij altijd eerst een dakinspectie moeten uitvoeren. Alleen zo kunnen we immers een relevante prijs vaststellen. Deze inspectie van het dak (t.w.v. €55,-) krijgt u gratis van ons. Blijken de kosten dakrenovatie van u te verschillen van de kosten dakrenovatie van bijvoorbeeld uw buren? Dat is mogelijk. De dakrenovatie prijzen verschillen per dak omdat niet ieder dak hetzelfde is. 

Dakgoot renovatie 

Bij een lekkage is het compleet vervangen van een dakgoot is kostbaar. Met EPDM kies je voor een financieel aantrekkelijk alternatief. De folie is gemakkelijk te plaatsen, zelfs op plekken die moeilijk toegankelijk zijn.  EPDM kan goed tegen zowel zeer lage als zeer hoge temperaturen. Bovendien zijn deze reparatiewerkzaamheden zowel in de winter als in de zomer uit te voeren. Dit maakt EPDM tot een aantrekkelijke optie voor kunststof en zinken goten. 


Lood renovatie

Lood wordt al eeuwenlang gebruikt om te zorgen voor een nette en waterdichte aansluiting bij een aanbouw, plat dak, schoorsteen of dakkapel. Het vervangen van lood is vakkundig werk waarvoor de nodige kennis en ervaring is vereist. Het is van invloed op de duurzaamheid van uw woning of pand. Lood slaat namelijk met de tijd, het kan gaan scheuren en het wordt dunner. Slecht lood, te dun lood of gescheurd lood leidt tot lekkage. Ook is het van belang dat lood op de juiste manier wordt geplaatst. Het vervangen van lood is dan ook vakkundig werk.